domov
kontakti
kazalo

 
Obnovitveni seminar - Mali sonček
15.11.2019

Januarja 2020 pripravljamo dva brezplačna obnovitvena seminarja za športno/gibalni program Mali sonček, ki bosta potekala v Murski Soboti in na Igu pri Ljubljani.
 
Seminarja bosta potekala med 14. in 18. uro:
- petek, 24. januar 2020 v Murski Soboti (III. OŠ Murska Sobota,
- torek, 28. januar 2020 na Igu pri Ljubljani (OŠ Ig).

Teme seminarja v Murski Soboti bodo krajši teoretični del in dva praktična dela: ustvarjanje z gibanjem in ritmom (Neva Kralj - univ. dipl. sociologinja, dipl. plesna učiteljica, spec. pomoči z umetnostjo - plesne terapije) in naravne oblike gibanja (Barbara Stančević – prof. športne vzgoje, članica delovne skupine za pripravo programa Mali sonček) in predstavnik Zavoda za šport RS Planica.

Teme seminarja na Igu pri Ljubljani pa bodo krajši teoretični del in dva praktična dela:
ustvarjanje z gibanjem in ritmom (Neva Kralj - univ. dipl. sociologinja, dipl. plesna učiteljica, spec. pomoči z umetnostjo - plesne terapije) in igralne oblike vadbe vzdržljivosti pri predšolskih otrocih (Ana Jerman - diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, vaditeljica atletike in dolgoletna ravnateljica tržiških vrtec) in predstavnik Zavoda za šport RS Planica.

Seminar je primeren za vse izvajalce programa oz. vzgojitelje-ice v vrtcih. Seminarja se lahko udeležijo največ trije predstavniki istega vrtca. Enotno prijavo naredi vrtec prek prijavnega obrazca, ki ga pošljete na e-naslov mateja.rebersak@sport.si z obvezno napisano Zadeva: Seminar Mali sonček najkasneje do četrtka, 19.12.2019. Če bo prijav več kot je prostih mest bomo prosta mesta polnili glede na datum prijave.

Prijavnica in uradna najava seminrajev sta objavljena v spodnjih prilogah.

avtor: Jernej Peterlin
foto: arhiv Šport mladih
Priponke

 
Spletne aplikacije Šport mladih

  

 
7. Festival Športa mladih 2016 - VIDEO

 
Šolski ekipni kros 2016 - VIDEO